A ucis un tânăr în curtea unei discoteci și a fugit de la locul accidentului. Unde l-au găsit polițiștii pe șoferul băut

Publicat: 25 05. 2015, 18:57

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Bacău, accidentul a avut loc în curtea unei discoteci de pe strada 9 Mai, din orașul Târgu Ocna, în momentul în care șoferul, un bărbat de 31 de ani, din Slănic Moldova, mergea cu spatele cu mașina ca să plece din parcare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Lovit de autoturism, tânărul a căzut pe asfalt, iar apoi a fost călcat cu una din roțile mașinii. Ulterior, șoferul a plecat în trombă, lăsând victima în parcare, în agonie.

Preluat de o ambulanță, tânărul de 35 de ani a fost transportat la Spitalul de Urgență Onești, unde, din cauza rănilor suferite, a murit la scurt timp de la internare.

„În urma cercetărilor, autorul accidentului a fost găsit la domiciliul său și apoi dus la sediul Poliției Târgu Ocna, afirmând că a părăsit locul faptei de frica reacției prietenilor victimei. Polițiștii l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,10 mg/litru alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spitalul din Onești pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat, luni, responsabilul mass-media din cadrul Poliției Județene Bacău, Valerica Manole.

Polițiștii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele șoferului de 31 de ani pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.