Accident cu patru români în Bulgaria. Unul dintre răniți, transportat la spitalul din Constanța

Publicat: 28 12. 2014, 13:13
Actualizat: 05 06. 2018, 14:27

 Un accident rutier în care a fost implicat un autoturism în care se aflau patru cetățeni români s-a produs, duminică dimineață, în Bulgaria, la câțiva kilometri de granița cu România, unul dintre răniți fiind transportat, în stare stabilă, la Spitalul Județean Constanța.

Accidentul s-a produs la primele ore ale dimineții de duminică, în regiunea Dobrich, la câteva zeci de kilometri distanță de Vama Veche, transmite corespondentul Mediafax.

Conform primelor informații, se pare că din cauza condițiilor meteo nefavorabile, fiind ceață și drum umed, mașina cu care se deplasau cei patru români s-ar fi răsturnat în afara șoselei.

Autoritățile bulgare au solicitat și intervenția unui echipaj de la Ambulanță, din județul Constanța, acesta ieșind din țară în jurul orei 06.30 și revenind cu unul dintre răniți la 07.15. Pacientul era în stare stabilă și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații medicale de specialitate.

Ceilalți trei ocupanți ai autoturismului au rămas în Bulgaria, unde urmează să dea detalii polițiștilor bulgari despre producerea accidentului.