Tragedie în Bistrița. Doi copii au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren

Publicat: 16 01. 2022, 20:56
Actualizat: 16 01. 2022, 21:15

Un accident cumplit s-a produs într-o localitate din Bistrița. Un tren a lovit o mașină în care se aflau doi adulți și doi minori. Din nefericire, cei doi copii au murit.

Accidentul s-a produs în localitatea Miceștii de Câmpie.

În autoturism se aflau patru persoane. Doi bărbați conștienți, cooperanți care s-au autoevacuat din autoturism, prezentau atac de panică și excoriatii la nivelul capului. Aceștia sunt evacuați care UPU SMURD Bistrița. De asemenea, în mașină erau și doi minori în vârstă de aproximativ 13 și 16 an. Din nefericire, aceștia prezentau leziuni incompatibilile cu viața.

Din cauza numărului mare de persoane aflate în tren (20), pentru optimizarea misiunii de răspuns la nivelul județului s-a activat Planul Roșu de Intervenție. Toate persoanele aflate în tren au fost evaluate din punct de vedere medical și din fericire niciuna nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. La această oră Planul Roșu este dezactivat.

Echipajele operative au intervenit cu 1 autospecială de stingere, cu modul de descarcerare, 1 autospecială de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, 1 ambulanță de terapie intensivă mobila și 1 ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță.