Accident grav în Bragadiru. Un microbuz care venea din București s-a răsturnat în râul Sabar. Cinci persoane au ajuns la spital

Publicat: 22 02. 2015, 14:52

Purtătorul de cuvânt al Poliției Ilfov, Roxana Vasile, a declarat, pentru MEDIAFAX, că accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 01.00, în localitatea Bragadiru, pe podul care trece peste râul Sabar, unde un microbuz care circula dinspre București spre Alexandria a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, microbuzul, în care se aflau trei bărbați și două femei, a căzut în râul Sabar. Cele cinci persoane din microbuz au fost rănite, fiind transportate la spitalele Bagdasar, Floreasca și Universitar din Capitală.

La scurt timp după producerea accidentului, o altă mașină, care venea dinspre Alexandria, a ajuns în afara drumului, după ce șoferul a încercat să evite impactul cu mașina lovită de microbuz.

Polițiștii ilfoveni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Șoferii implicați în accident au fost testați cu alcooltestul, rezultatele arătând că aceștia nu consumaseră alcool.