Accident grav în Ilfov. Un copil a murit și 5 persoane au fost rănite

Publicat: 26 05. 2018, 10:57
Actualizat: 25 03. 2019, 22:16

În primul autoturism au fost găsite două persoane adulte, care au fost descarcerate, iar cei doi copii care s-au aflat pe bancheta spate au fost proiectați din autoturism și găsiți la câtiva metri distanță de locul impactului, unul dintre ei fiind decedat, potrivit ISU București-Ilfov.

Șoferul mașinii a fost transportat la Spitalul Floreasca, iar pasagerul din dreapta, o femeie, la Elias. Copilul a fost dus la spitalul Grigore Alexandrescu.

În a doua mașină au fost identificate două femei, în vârstă de 46 și 24 ani, fiind transportate la spitalele Elias și Floreasca.

Potrivit polițiștilor, șoferul mașinii în care se aflau cei doi copii a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism care circula regulamentar. Sursa citată precizează că șoferul care pierduse controlul volanului ar fi consumat alcool, având o alcoolemie de 0.63 în aerul expirat. Accidentul a fost anunțat la ora 00.50. Bărbatul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă