Accident grav în județul Iași: 13 persoane, inclusiv un minor, au ajuns la spital după o coliziune între un microbuz și un autotren – FOTO/VIDEO

Publicat: 15 05. 2021, 22:01
Actualizat: 15 05. 2021, 22:15

Accidentul rutier a avut loc în județul Iași, în localitatea Vânători, în cursul zilei de sâmbătă, 15 mai. În urma impactului dintre un autotren și un microbuz, 13 persoane, din cele 17 implicate în incident, au ajuns la spital.

La fața locului a fost activat Planul Roșu de Intervenție din cauza numărului mare de persoane implicate în accident, respectiv 17. Echipajele operative au intervenit cu două mașini de stingere, o autospecială de descarcerare și o autospecială pentru transport victime multiple.

Planul roșu de Intervenție, activat în urma impactului

Totodată, pentru optimizarea intervenției, în teren au acționat și două ambulanțe SMURD, o autospecială de terapie intensivă mobilă și două ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.

Din cele 17 persoane implicate în acest incident rutier, 13 dintre ele, inclusiv un minor, au fost transportate la spital conștiente, pentru investigații suplimentare.