Accident grav în Sibiu. Un autocar cu 43 de persoane a fost lovit de TIR

Publicat: 14 01. 2020, 09:43

Reprezentanții ISU Sibiu spun șoferul autocarului lovit de remorca TIR-ului a fost găsit încarcerat, dar este conștient.

„Șoferul este conștient. Alte patru persoane implicate primesc îngrijiri medicale, trei bărbați și o femeie”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Din primele cercetări ale polițiștilor, accidentul s-a produs între autocar, TIR și o altă mașină, după ce camionul nu a adaptat viteza în curbă.

„Din primele cercetări, pe DN 7, intrarea în Tălmaciu, șoferul unui ansamblu TIR condus spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la dreapta, derapează, pătrunde pe contrasens, unde capul tractor intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar spre Vâlcea, iar semiremorca lovește un autocar condus tot spre Sibiu, autocar in care se aflau 40 de pasager și 3 șoferi”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Pe DN 7, între județele Sibiu și Vâlcea, traficul este blocat în zona producerii accidentului, la ora transmiterii acestei știri.