ACCIDENT GRAV în Sibiu! Un tânăr de 24 de ani a intrat cu mașina într-un autobuz oprit în stație. Băiatul nu a mai avut nicio șansă

Publicat: 15 05. 2023, 12:14

Un tânăr de doar 24 de ani s-a stins din viață, duminică, în urma unui accident rutier grav. Băiatul a pierdut controlul direcției și, pe fondul vitezei, s-a izbit violent cu mașina de un autobuz oprit în staţie.

Medicii s-au chinuit zeci de minute să-l readucă la viață, însă efortul lor a fost în zadar.

Tragedia a avut loc duminică după-amiază, pe Calea Guşteriţei din Sibiu.

Cristi se afla singur în maşină când, din motive încă neștiute, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un autobuz care era oprit în staţie.

Pentru tânărul de 24 de ani, impactul a fost fatal.

Salvatorii l-au găsit în stop cardio-respirator și au încercat să-l readucă la viață prin manevre de resuscitare, însă efortul lor a fost în zadar.

Într-un final, după ce s-au chinuit zeci de minute, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

„Din păcate, tânărul de 24 de ani a fost declarat decedat, el nerăspunzând manevrelor de resuscitare, prezentând leziuni traumatice foarte grave”, au transmis reprezentanții SAJ Sibiu.

Tânărul ar fi circulat cu viteză mare

Martorii spun că băiatul ar fi circulat cu viteză mare şi nu purta centură de siguranţă.

„S-a stabilit faptul că şoferul unui autoturism, un tânăr în vârstă de 24 de ani, ar fi intrat în coliziune cu un autobuz stationat. Din păcate, în urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto”, a declarat Lucian Lazăr, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Familia, prietenii și toți cei care l-au cunoscut pe Cristi își iau rămas bun de la cel pe care l-au pierdut mult prea devreme.

În urma accidentului, nicio altă persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit Observator.ro.

Polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.