Accident grav pe Autostrada Deva – Sibiu între un autoturism și un tir. Trei persoane, printre care și o minoră, rănite. FOTO

Publicat: 29 07. 2017, 09:50

Purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, Elena Welter, a declarat că accidentul s-a petrecut pe sensul Deva – Sibiu, după ce șoferul unui autoturism nu a păstrat distanța în mers și a intrat în TIR-ul care circula în fața sa.

„Șoferul unui autoturism nu a păstrat distanța și a intrat în coliziune cu un ansamblu TIR care circula în fața sa, după care a fost proiectat în glisiera mediană. A rezultat rănirea gravă a șoferului de 32 de ani, din Timiș. Au mai fost răniți o minoră de 14 ani, din Timiș și un bărbat de 41 de ani, din Vrancea”, a declarat Welter.

La rândul său, Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu a spus că pentru salvarea șoferului rănit în accident a fost necesată intervenția unui echipaj de descarcerare.

Toate cele trei victime au fost transportate la spital, în Sibiu.

Traficul pe Autostrada Deva – Sibiu se desfășoară cu dificultate, la ora transmiterii acestei știri, pe banda de urgență, în zona producerii accidentului.