Accident grav pe DN 1, soldat cu doi morți și șapte răniți

Publicat: 28 09. 2015, 11:23

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Brașov, comisarul șef Liviu Naghi, accidentul s-a produs la ora 8.30, pe DN 1, la kilometrul 216 + 700 metri, între localitățile Șercaia și Perșani, după ce un tânăr de 27 de ani, care conducea un autoturism dinspre Brașov spre Sibiu, a pierdut controlul volanului într-o curbă, carosabilul fiind umed, și mașina s-a ciocnit cu un autobuz care venea din sens opus.

În urma impactului, șoferul de 27 de ani și pasagerul din dreapta sa, în vârstă de 28 de ani, au murit pe loc. De asemenea, șapte persoane din autobuz au fost rănite ușor, trei primind îngrijiri la fața locului, iar patru fiind transportate la spital, potrivit sursei citate.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov a intervenit cu un echipaj de descarcerare, trei de la SMURD și două ambulanțe.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, în autobuz se aflau 54 de călători, iar câțiva dintre aceștia au fost răniți ușor, suferind excoriații și traumatisme minore.

Circulația în zonă a fost blocată până în jurul orei 10.00, traficul rutier fiind deviat pe rute alternative, DN 73A Șercaia – Șinca Veche și DJ 104A Șinca Veche – Perșani.