ACCIDENT GRAV pe DN1. Doi morți și un rănit grav, după ce un camion a lovit un autovehicul

Publicat: 02 08. 2012, 10:03
Actualizat: 05 07. 2013, 21:05

Doi oameni au murit și un al treilea a fost grav rănit într-un accident auto produs în aceasta dimineață, în jurul orei 7, pe DN1 la kilometrul 157, în localitatea brașoveană Timișul de Jos.

După cum a declarat pentru Gândul șeful Poliției Rutiere Brașov, comisarul șef Claudiu Tămârjan, accidentul a fost provocat de șoferul unei autoutilitare de transport marfă din Maramureș, care, din cauza vitezei excesive cu care circula, a pierdut controlul direcției și a trecut pe contrasens, într-o curbă ușoară la dreapta, izbindu-se frontal de un autotren care circula în mod regulamentar.

În urma coliziunii, șoferii celor două vehicule au fost uciși pe loc, iar o a treia persoană, pasageră în autoutilitară, a fost rănită grav, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Brașov după ce pompierii de la descarcerare s-au chinuit aproape o oră să o scoată din mormanul de fiare contorsionate. Totodată, circulația pe DN1 a fost complet blocată pe ambele sensuri de mers mai bine de două ore și jumătate,, timp în care traficul spre și dinspre București a fost deviat pe rute ocolitoare.