Accident grav pe DN1. Trei morți și trei răniți după ce două mașini s-au ciocnit VIDEO

Publicat: 27 05. 2018, 20:23
Actualizat: 02 10. 2018, 15:59

This browser does not support the video element.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, în urma impactului dintre cele două mașini au murit o femeie și doi bărbați.

Inițial, doar două persoane decedaseră, o a treia murind, mai târziu, la spital. 

Pompierii au cerut intervenția unui elicopter SMURD.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul pe DN1 Codlea – Vlădeni, la kilometrul 186 (județul Brașov) este oprit în zona în care s-a prous accidentul. Cauza accidentului a fost pătrunderea pe contrasens.

Reprezentanții IPJ Brașov au declarat că cele două persoane care au murit se aflau pe bancheta din spate a mașinii care a intrat pe contrasens.

„Un autoturism înmatriculat în județul Brașov, cu patru ocupanți, care circula pe DN 1, dinspre Sibiu spre Brașov, a pătruns pe contrasens, unde a fost lovit în partea lateral dreaptă de către un alt autoturism înmatriculat în Brașov, cu doi ocupanți, care circula spre Sibiu. În urma accidentului, pasagerii de pe bancheta din spate a mașinii care a pătruns pe contrasens, un bărbat de aproximativ 35 de ani și o femeie de aproximativ 30 de ani au fost proiectați în afara autoturismului și au decedat. Ceilalți doi ocupanți ai aceluiași vehicul, un bărbat și o femeie, au suferit vătămări grave”, au afirmat reprezentanții IPJ Brașov.

Conform aceleiași surse, în cealaltă mașină se aflau doi pasageri, un tânăr și o tânără, care au fost și ei răniți.