ACCIDENT în Călărași: Șase persoane au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit

Publicat: 04 06. 2012, 12:22
Actualizat: 04 06. 2012, 13:20

Șase persoane au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Călărași și o casă a fost avariată, după ce două autoturisme s-au ciocnit, pe o stradă din municipiul Călărași, din cauză că șoferul unuia dintre ele nu a acordat prirotate de trecere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților IPJ Călărași, o femeie în vârstă de 46 de ani, șofer al unui autoturism Cielo, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga și a acroșat un Peugeot care venea din sens opus, în care erau conducătoarea auto, de 40 de ani, și patru pasageri, mașina ieșind de pe șosea și intrând în colțul unei locuințe.

În urma accidentului, ocupanții autoturismului care circula regulamentar au fost răniți și transportați cu ambulanțele la spital pentru investigații și acordarea de îngrijiri medicale, iar conducătoarea autoturismului Cielo, care a suferit un atac de panică, a ajuns și ea la unitatea medicală.

Proprietarul casei lovite se afla în camera de la stradă, singura locuibilă deoarece imobilul este în renovare, însă nu a fost rănit. În urma impactului, a fost dărâmat colțul casei la bază și s-au fisurat pereții și tavanul.

La ora transmiterii acestei știri, pacienții, care au suferit traumatisme și echimoze, unul având o fractură la o mână, urmează să părăsească Spitalul Județean de Urgență din Călărași, toți fiind în stare stabilă, în afara oricărui pericol.