ACCIDENT la Ciolpani. Trei copii și doi adulți au fost răniți

Publicat: 02 01. 2013, 17:42
Actualizat: 04 02. 2019, 09:58

Trei copii și doi adulți au fost răniți, miercuri după-amiază, într-un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, în localitatea ilfoveană Ciolpani, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții SMURD.

Copiii au suferit leziuni ușoare și vor fi aduși cu ambulanța la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, pentru a fi examinați.

Adulții răniți au politraumatisme, unul dintre ei, lovit mai puternic în zona toracelui, urmând să fie transportat la Spitalul Floreasca, iar cel de-al doilea va fi dus la Elias, potrivit surselor citate.

Reprezentanții Centrului Infotrafic au precizat, pentru MEDIAFAX, că accidentul s-a produs în jurul orei 15.30, pe DN 1, sensul către Ploiești.

Potrivit primelor informații, autoturismul în care se aflau cei doi adulți răniți s-a răsturnat, iar din spate a venit o altă mașină, în care se aflau cei trei copii și un alt adult. A doua mașină a ieșit de pe carosabil și s-a lovit de un parapet.

Inițial, pentru acest accident a fost solicitat la fața locului și un elicopter SMURD.

Tot pe DN 1, între localitățile brașovene Codlea și Făgăraș, s-a produs, miercuri după-amiză, un accident în care au fost implicate trei autoturisme, traficul fiind blocat pe ambele sensuri la kilometrul 194+350 de metri, în zona localității brașovene Vlădeni.