Accident mortal produs de un șofer care a adormit la volan

Publicat: 15 02. 2012, 09:53
Actualizat: 18 05. 2012, 19:56
Un șofer care a adormit la volan a accidentat mortal, miercuri după-amiază, un bărbat care se deplasa pe acostamentul Drumul Național 66 în localitatea hunedoreană Sântămăria Orlea, transmite corespondentul Mediafax.

Un șofer care a adormit la volan a accidentat mortal, miercuri după-amiază, un bărbat care se deplasa pe acostamentul Drumul Național 66 în localitatea hunedoreană Sântămăria Orlea, transmite corespondentul Mediafax. Accidentul mortal s-a produs la ieșirea din localitatea Sântămăria Orlea, în apropiere de orașul Hațeg.

"Un șofer din județul Mureș, care circula pe direcția Petroșani – Hațeg cu un autoturism Opel Omega, a adormit la volan din cauza oboselii. Mașina a părăsit carosabilul și a pătruns pe acostament, accidentând mortal un bărbat care traversa zona", a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara, subinspectorul Bogdan Nițu.

El susține că șoferului care a provocat accidentul rutier i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. (Mediafax)