ACCIDENT pe Autostrada Transilvania. Două persoane au fost rănite în urma unei coliziuni

Publicat: 18 06. 2012, 16:36
Actualizat: 20 05. 2013, 19:21

Două persoane au fost rănite, luni, în urma unui accident rutier care a avut loc pe Autostrada Transilvania, în județul Cluj, după ce șoferul unui autoturism nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație, mașina fiind lovită din spate de o alta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Cluj, Anca Purdea, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că două persoane au fost rănite și au fost transportate la spital în urma unui accident care a avut loc pe Autostrada Transilvania, la kilometrul 28, pe sensul de mers de la Gilău spre Turda.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs după ce șoferul unui autoturism nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație, iar mașina acestuia a fost lovită din spate de alt autoturism.

Administratorul Autostrăzii Transilvania, Vasile Drăgan, a declarat, la rândul său, că una dintre mașinile implicate în accident transporta furaje și s-a răsturnat pe banda de urgență.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj a trimis la locul accidentului un echipaj de descarcerare și unul SMURD.