Accident produs de un șofer băut. Cinci persoane au fost rănite

Publicat: 20 09. 2012, 16:05
Actualizat: 31 01. 2019, 23:03

Cinci persoane au fost rănite într-un accident produs în comuna băcăuană Glăvănești, după ce șoferul unei mașini, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a lovit frontal un alt autoturism, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Bacău, accidentul a avut loc după ce mașina condusă de un bărbat de 42 de ani a intrat într-o depășire pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 43 de ani.

În urma impactului, cei doi șoferi, precum și cei trei pasageri din autoturismul condus de bărbatul care a provocat accidentul au fost răniți.

„Toate cele cinci victime ale accidentului au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Județean de Urgență Bacău. Șoferul care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,27 mg/litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Polițiștii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele șoferului de 42 de ani pentru vătămare corporală din culpă, încadrarea juridică putându-se schimba în funcție de rezultatele probelor biologice prelevate de la autorul accidentului.