ACCIDENT rutier urmat de un INCENDIU pe DN3, la ieșirea din Constanța

Publicat: 06 11. 2012, 09:50
Actualizat: 02 02. 2019, 00:40

Un autoturism a fost distrus în totalitate, marți dimineață, luând foc după ce a fost implicat într-un accident rutier produs la ieșirea din municipiul Constanța, cele două persoane aflate în mașină scăpând cu răni ușoare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Serviciului Poliției Rutiere Constanța, accidentul a avut loc în jurul orei 08.00, pe DN 3, la ieșirea din Constanța către Valu lui Traian, în momentul în care șoferul unui autoturism Dacia a vrut să vireze la stânga peste linia continuă, iar mașina a fost lovită din spate de o autoutilitară.

În urma impactului cele două persoane aflate în autoturismul Dacia au fost aruncate din mașină, iar aceasta a luat foc. La fața locului au fost chemați pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, care au stins incendiul în scurt timp, însă autoturismul a fost distrus în totalitate.

Șoferul și pasagerul din Dacia au fost răniți ușor, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Constanța pentru investigații medicale.

După ce a lovit Dacia, autoutilitara a ricoșat pe contrasens, unde a mai lovit două mașini, fără ca nimeni să fie rănit, dar traficul în zonă a fost blocat timp de aproximativ o jumătate de oră pe ambele sensuri de mers.