Accident soldat cu doi răniți, pe DN 1, în care au fost implicate un microbuz și un TIR

Publicat: 10 02. 2014, 11:07
Actualizat: 13 02. 2016, 22:11

Două persoane au fost rănite, luni, după ce microbuzul de transport marfă în care se aflau s-a ciocnit cu un tir pe DN 1, în apropierea localității Bradu din județul Sibiu, în urma accidentului circulația fiind blocată timp de aproximativ o oră și jumătate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Sibiu, Luciana Balteș, a declarat corespondentului MEDIAFAX că primele cercetări arată că accidentul s-a produs după ce un microbuz cu remorcă a intrat pe contrasens, la Hula Bradului, fiind acroșat de un tir.

În urma impactului, au fost rănite două persoane aflate în microbuz. Cei doi răniți, în vârstă de 28 și 39 de ani, au fost transportați la Spitalul Județean Sibiu.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, Decebal Todăriță, a declarat că răniții au suferit traumatisme cranio-cerebrale închise și sunt în investigații radiologice pentru a se stabili dacă vor fi internați.

Traficul rutier a fost întrerupt aproximativ o oră și jumătate, pe ambele sensuri ale DN 1 Brașov – Sibiu , în afara localității sibiene Bradu.