Accident teribil în Timiș: Un șofer a murit carbonizat și un altul a fost rănit în urma unui accident cu trei TIR-uri

Publicat: 23 08. 2014, 14:36
Actualizat: 25 09. 2014, 18:30

Potrivit polițiștilor din Timiș, accidentul a avut loc pe centura ocolitoare a municipiului Lugoj, unde un autotren înmatriculat în România circula înspre Lugoj, iar în spatele acestuia se deplasa un alt TIR, înmatriculat în Polonia.

La un moment dat, șoferul unui TIR înmatriculat în Bulgaria, care circula din sens opus, a pierdut controlul volanului din motive încă necunoscute, a intrat pe contransens și a lovit în plin autotrenul înmatriculat în România.

Pentru a evita accidentul, șoferul TIR-ului înmatriculat în Polonia a tras dreapta de volan, ieșind în afara șoselei.

În urma impactului, TIR-ul bulgăresc și cel românesc au fost cuprinse de un incendiu. Șoferul autotrenului bulgăresc a murit carbonizat, iar cel TIR-ului înmatriculat în România a fost rănit, fiind transportat la spital.

Șoferul autotrenului polonez nu a fost rănit, el neavând nevoie de îngrijiri medicale.

La locul accidentului au sosit echipaje de poliție și pompieri care au stins flăcările.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Timiș, Mirela Drăghicioiu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că traficul rutier a fost închis pe centura ocolitoare a Lugojului.

„Traficul rutier pe centura Lugojului este închis, iar soferii sunt direcționați înspre oraș, până la remedierea situației”, a declarat Mirela Drăghicioiu.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetarile în acest caz pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului.