Accidente în lanț pe A2. Coloane de mașini pe Autostrada Soarelui și pe Valea Prahovei

Publicat: 25 08. 2018, 11:01
Actualizat: 27 03. 2019, 09:07

Pe autostrada A2 București – Constanța valorile de trafic sunt, ridicate pe sensul de mers către litoral. Pe celălalt sens, nu sunt semnalate probleme deosebite de fluență – traficul normal.

Aglomerat este și la stația de taxare de la Fetești, din cauza faptului că mulți șoferi preferă, încă, să plătească taxa de pod la ghișeul destinat achitării pe loc a tarifului.

Polițiștii le amintesc șoferilor că prin stația de taxare se poate trece liber, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa de pod să se plătească înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24, la oricare dintre stațiile autorizate de distribuire a carburanților sau prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577.

Au au fost mai multe tamponări la kilometrul 38 (localitatea Fundulea patru autoturisme) și la kilometrul 87 (localitatea Vâlcelele două autoturisme), autovehiculele au fost scoase pe banda de urgență.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, în județul Prahova, pe DN 1 Ploiești -Brașov, la Comarnic, se circulă în coloană, pe urcare, viteza de deplasare fiind de 30-40km/h.

De asemenea, în județul Constanța, traficul rutier pe DN39 este intens.

Se circulă îngreunat la ieșirea de pe autostrada A4 și intrarea pe DN39, la Agigea, unde este capacitate redusă de preluare a fluxului auto venit de pe autostradă.

Între stațiunile Eforie Nord și Eforie Sud se circulă în coloană în ambele sensuri.

Foto: A2/ Facebook