Accidentul lui Teodor Andrei Toader. Era în SUV cu iubita sa, Roxana Popa

Publicat: 20 06. 2018, 14:08
Actualizat: 25 03. 2019, 20:00

Se pare că Teodor Andrei Toader ar fi circulat cu viteză excesivă și ar fi ațipit la volan, intrând într-un cap de pod. Automobilul marca Volkswagen Touareg a fost distrus complet.

Tânăra care se afla pe locul din dreapta este Roxana Andreea Popa, iubita fiului cel mic al lui Tudorel Toader. Primele informații relevă că Teodor Toader nu purta centură de siguranță și s-a rănit grav la coloană, în momentul producerii accidentului.

„În urma investigațiilor, s-a determinat că bărbatul prezintă un traumatism la nivelul coloanei lombare, dar este stabil și conștient, iar prognosticul este favorabil. Astfel, s-a decis transferul acestuia la Neurochirurgie. Fata prezenta un traumatism toracic și a fost direcționată către Clinica de Chirurgie toracică a spitalului”, a declarat profesor Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD, pentru Ziarul de Iași.

Fiul lui Tudorel Toader a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul ar fi fost zero. Polițiștii au anunțat deschiderea unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în acest caz.