Adolescent din Vrancea, arestat după ce ar fi agresat sexual o fetiță de patru ani într-o toaletă

Publicat: 17 08. 2015, 17:48

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Poliția Județeană Vrancea, agresiunea sexuală ar fi fost comisă în 15 august, tatăl fetiței sesizând Poliția după ce copila i-a povestit cele întâmplate.

„În 15 august, la ora 15.00, un bărbat în vârstă de 48 ani, din comuna Cârligele, a sesizat că fiica acestuia, în vârstă de patru ani, ar fi fost agresată sexual de un tânăr de 16 ani, din aceeași localitate. O echipă operativă a făcut cercetări, tânărul de 16 ani fiind reținut pentru viol”, arată sursa citată.

Ulterior, adolescentul a fost arestat preventiv pentru 20 de zile.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, fetița de patru ani a ieșit la poartă sâmbătă după-amiază, moment în care adolescentul a intrat în vorbă cu ea și i-a cerut să meargă cu el pe stadionul din localitate. Copila, care îl cunoștea pe băiat, întrucât acesta muncise cu tatăl ei, a acceptat să-l însoțească. Pe stadion, adolescentul ar fi dus-o pe fetiță într-o toaletă, ar fi dezbrăcat-o, apoi ar fi agresat-o sexual.

Ulterior, adolescentul a dus-o pe fetiță înapoi, în fața porții locuinței sale, unde s-ar fi întâlnit cu tatăl minorei cu care ar fi schimbat câteva cuvinte.

La scurt timp după ce a intrat în casă, fetița a început să acuze dureri de burtă și i-a povestit tatălui cele întâmplate.

Copila a fost transportată la spital, unde medicii au confirmat că fusese abuzată.

Adolescentulul este crescut de bunici, mama sa fiind plecată în străinătate. După audieri, el și-a recunoscut fapta.