Adolescenta de naționalitate româno-americană, căutată de polițiști în Brașov, găsită în București

Publicat: 10 03. 2016, 18:09
Actualizat: 11 03. 2016, 08:12

UPDATE: Adolescenta de 15 ani din localitatea Râșnov care fusese dată în urmărire de Poliția Brașov, după ce a plecat, miercuri, la școală în Brașov și nu s-a mai întors acasă, iar telefonul ei a fost găsit pe o stradă din centrul municipiului, a fost găsită, joi, în Gara de Nord din București.
Fata a fost observată de polițiștii bucureșteni din gară pe un peron, unde aștepta trenul spre Brașov, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Astăzi (joi – n.r.), în jurul orei 16.45, minora dispărută din Brașov a fost găsită pe un peron din Gara de Nord, în siguranță. Ea urmează să fie reîncredințată familiei”, a declarat comisar șef Liviu Naghi, purtătorul de cuvînt al Poliției Brașov.

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a anunțat, joi, că Poliția Stațiunii Râșnov a fost sesizată, miercuri, în jurul orei 23.30, cu privire la dispariția unei adolescente de 15 ani.

Mama fetei le-a spus polițiștilor că fiica sa, Howey Mira Sheanne, nu a mai revenit la domiciliu după ce miercuri dimineața a plecat la școală în municipiul Brașov.

„Minora are 1,80 m înălțime, greutate 65 kilograme, păr șaten până la baza gâtului, ochi căprui, iar în momentul dispriției era îmbrăcată cu o pereche de blugi albaștri, tricou gri inscripționat în zona pieptului cu negru «Starwars», hanorac negru, purta pantofi sport și avea un rucsac negru”, se arată într-un comunicat al Poliției Brașov.

Părinții fetei au lansat un anunț pentru a-și găsi fiica – de naționalitate româno-americană – și pe pagina lor de pe o rețea de socializare, ei solicitând și ajutorul Ambasadei SUA la București.

„Dacă cineva o vede pe Mira în Brașov sau împrejurimi, vă rugăm mult să ne contactați imediat. A fost văzută ultima dată la școală, ieri (miercuri – n.r.) în jurul orei 15.30. Suntem foarte îngrijorați pentru că nu are telefonul la ea. S-ar putea să-și poarte ochelarii”, scrie mama fetei, Camelia Howey.

Telefonul fetei a fost găsit ulterior pe strada Apollonia Hirscher din centrul Brașov.