Adolescentul care s-a electrocutat într-un parc de distracții din Eforie Nord a murit la spital

Publicat: 05 08. 2013, 21:58
Actualizat: 08 06. 2018, 07:47

Adolescentul de 17 ani, care s-a electrocutat, luni după-amiază, într-un parc de distracții din Eforie Nord, când a vrut să se suie în mașinuțe electrice ud și în picioarele goale, a murit la scurt timp după ce a fost dus la Spitalul Județean din Constanța.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Constanța, tânărul a fost resuscitat la fața locului, după care a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Aici, el a fost dus la Camera de Resuscitare, dar, cu toate eforturile medicilor, a murit la scurt timp după ce a fost dus în unitatea sanitară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Băiatul de 17 ani, din București, sosit în vacanță cu familia la Eforie Nord, a mers, luni după-amiază, în parcul de distracții aflat în zona Belona din stațiune, vrând să se dea în mașinuțe electrice. El plecase direct de pe plajă, ud și în picioarele goale, iar când a intrat în perimetul delimitat unde circulă mașinuțele s-a electrocutat, fiind trântit la pământ.

Un martor a sărit în ajutorul lui și a sunat la 112, iar în zonă a sosit un echipaj de la Ambulanța Constanța care i-a acordat primul ajutor și l-a resuscitat, fiind transportat apoi la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța în stare gravă.

Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă, cazul intrând și în atenția inspectorilor de muncă din Constanța.