Adrian Năstase, proaspăt scos de pe lista PSD: „Au răsărit ghioceii. Viața lor, din păcate, este foarte scurtă”

Publicat: 31 01. 2015, 22:07

Au răsărit ghioceii. La fel ca in fiecare an. Viata lor, din păcate, este foarte scurtă. Privesc in grădină. Unii dintre pomii pe care i-am plantat in urmă cu 25 de ani s-au uscat iar altii nu mai rodesc”, a scris Adrian Năstase pe blogul său.

„Pe unii a trebuit să-i tai, dar numai după ce am gasit puieti pe care să-i pun in loc. Altfel grădina ar fi fost năpădită de buruieni. Mi-e teamă insă că unii dintre ei nu se vor prinde iar altii s-ar putea să fie dintr-un soi rău”, a mai precizat acesta.

„Nu cumpărați pomii din comerț, cereți de la bătrânii vecini, care au pomi adaptați locului”, l-a sfătuit un cititor pe Năstase, la secțiunea de comentarii a blogului său.

„Prea subtilă alegoria pentru adrisantul țintă. Dar, mai ales, tardivă. Alegerile neinspirate continuă…”, îi scrie o cititoare lui Năstase.

PSD a decis, la Sinaia, să convoace CN în 20-21 martie, unde se vor organiza și alegeri pentru funcția de președinte al forului, a anunțat, vineri, Victor Ponta. „Consiliul Național va alege un nou președinte. Am discutat cu domnul Năstase și chiar domnia-sa mi-a spus că a înțeles gestul normal al nostru, de respect pentru ceea ce a făcut ca președinte al PSD și ca prim-minsitru însă, în momentul acesta, ca organizare, nu doar funcția de președinte al Consiliului, ci și activitatea departamentelor trebuie repornită pentru că se simte lipsa”, a precizat Ponta, potrivit Mediafax. Premierul a subliniat că PSD are nevoie și de o structură internă politică „vie și dinamică”, nu doar de secretariat general.

 

Foto: captură nastase.wordpress.com