Agentul de pază al unui local, înjunghiat mortal de un client

Publicat: 06 04. 2014, 19:20

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Hunedoara, o altercație în care au fost implicate trei persoane a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în fața unui local din municipiul Vulcan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din primele cercetări reiese că scandalul a avut loc pe fondul consumului de alcool, agentul de pază și patronul localului încercând să scoată un client recalcitrant din bar.

„Din primele verificări a rezultat că agresorul, în calitate de consumator în localul aparținând părții vătămate, a devenit recalcitrant, astfel că administratorul societății comerciale și omul de ordine l-au evacuat din local. În fața localului, clientul a devenit violent și, folosind un cuțit, a înjunghiat mortal agentul de pază și l-a rănit prin înjunghiere și pe administratorul localului”, a declarat Laura Bradu, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Hunedoara.

Potrivit anchetatorilor, agentul de pază care a murit avea 26 de ani. Tânărului i-a fost secționată artera femurală de către agresor, ulterior clienții din local intervenind și imobilizându-l pe agresor, care a fost rănit.

Patronul localului, înjunghiat și el, a fost transportat la Spitalul de Urgență din Petroșani, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. La același spital a ajuns și agresorul, care are 24 de ani.

„Ambii pacienți sunt internați pe ATI. Sunt în stare stabilă. Unul dintre pacienți a fost supus unei intervenții chirurgicale”, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, Alin Vasilescu, managerul Spitalului de Urgență din Petroșani.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.