Agresorul unui profesor de liceu, prins la două luni de la incident

Publicat: 15 02. 2012, 11:44
Actualizat: 08 07. 2012, 18:03
Agresorul unui profesor de la Liceul "Anghel Rugină" din Vaslui a fost prins de polițiști, la două luni de la incident, în timp ce încerca să spargă un chioșc de ziare din stația CFR Galați.

Agresorul unui profesor de la Liceul "Anghel Rugină" din Vaslui a fost prins de polițiști, la două luni de la incident, în timp ce încerca să spargă un chioșc de ziare din stația CFR Galați. În noaptea de 13 spre 14 noiembrie 2007, profesorul Radu Pruncu de la Liceul "Anghel Rugină" din Vaslui a fost bătut în locuința sa, după care agresorul a furat aparatură electronică și bani.

În urma verificărilor, polițiștii de la Transporturi Feroviare au constatat că bărbatul, este dat în urmărire generală de către polițiștii vasluieni. Totodată, oamenii legii au constatat că pe numele lui Mitea Amariei exista un mandat de arestare pentru doi ani și patru luni, pentru furt. În aceste condiții, Mitea Amariei, agresorul profesorului Radu Pruncu de la Liceul "Anghel Rugină" din Vaslui, a fost încarcerat la Peniteciarul Galați.

Dacă bărbatul va fi găsit vinovat în dosarul trimis spre soluționare Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, riscă o pedeapsă cuprinsă între 7 și 20 de ani de închisoare.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro