Al doilea deces în rândul membilor formației Goodbye to Gravity

Publicat: 31 10. 2015, 17:51
Actualizat: 31 10. 2015, 22:20

Chitaristul Mihai Alexandru se numără printre cele 27 de persoane decedate în incendiul grav produs vineri seară în clubul Colectiv, unde acesta și colegii săi de trupă aveau programat un concert pentru a-și promova cel mai recent album, „Mantras of War”.

În incendiu a murit și iubita lui Mihai Alexandru, Cătălina Ioniță, cofondator al UrbanEye Film Festival din București, potrivit acelorași surse.

De asemenea, Vlad Țelea, un alt chitarist al trupei Goodbye to Gravity, a decedat, în timp ce ceilalți colegi ai lor – Andrei Găluț (voce), Alex Pascu (bas) și Bogdan Lavinius (tobe) – au fost răniți și sunt internați, potrivit informațiilor oferite MEDIAFAX de casa de discuri Universal Music România, care s-a ocupat de lansarea albumului formației.

„Foarte multe surse, prieteni, asta mi-au spus, că ar fi murit unul dintre chitariști, Vlad, și ceilalți patru sunt internați, la spital, cu arsuri și sunt destul de grav”, a spus Vlad Bușcă, de la Universal, sâmbătă, precizând că nu deține informații exacte 100% la acel moment.

Andrei Găluț, solistul trupei Goodbye to Gravity, este în stare gravă la Spitalul Elias, cu arsuri și intoxicație cu fum, fiind ventilat mecanic, după cum au declarat, pentru MEDIAFAX, rudele acestuia.

De asemenea, Alexandru Pascu – membru al trupei Goodbye To Gravity și fiul Anei Pascu, vicepreședinte al Federației Internaționale de Scrimă și președinte de onoare al Federației Române de Scrimă – se află la Spitalul de Urgență Floreasca, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale dificile, prognosticul medicilor rămânând rezervat.

Incendiul produs vineri seară în Clubul Colectiv din centrul Capitalei a provocat decesul a 27 de oameni, iar alți aproximativ 200 au fost răniți. La acest moment, 146 de persoane sunt internate în 12 spitale din București.