ALEGERI LOCALE 2012. Candidatul UDMR la președinția Consiliului Județean Bihor: Județul merită o conducere tânără

Publicat: 10 06. 2012, 12:21
Actualizat: 10 06. 2012, 12:21
Candidatul UDMR la șefia Consiliului Județean Bihor, Pasztor Sandor, spune că a votat pentru ca județul "să facă un pas înainte" și pentru că merită "o conducere tânără și ambițioasă", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Candidatul UDMR la șefia Consiliului Județean Bihor, Pasztor Sandor, spune că a votat pentru ca județul „să facă un pas înainte” și pentru că merită „o conducere tânără și ambițioasă”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Candidatul UDMR la președinția Consiliului Județean Bihor, Pasztor Sandor, a votat la Secția nr. 85 din Oradea, amenajată în Școala cu clasele I-VIII „Juhasz Gyula”.

Pasztor a fost însoțit de soția sa, iar când a intrat în curtea școlii câțiva orădeni care ieșeau de la vot au dat mâna cu el și i-au urat succes.

El a spus că a votat pentru ca Bihorul „să facă un pas înainte”.

„Cred că județul Bihor merită mai mult, merită o conducere tânără și ambițioasă. Pentru asta am votat”, a spus Pasztor.

În județul Bihor, sunt așteptate la urne 507.300 de persoane înscrise pe listele electorale permanente, plus 1.718 înscrise pe listele electorale complementare. În județ sunt 647 de secții de votare organizate în cele 101 unități administrativ-teritoriale.