ALEGERI LOCALE 2012. Cristian Poteraș intenționează să demisioneze de la conducerea PDL Sector 6. Ce se întâmplă la sectorul 3

Publicat: 12 06. 2012, 16:50
Actualizat: 04 10. 2012, 20:40

Actualul primar al sectorului 6, Cristian Poteraș, intenționează să demisioneze de la conducerea PDL Sector 6, în urma scorului obținut la alegerile locale 2012, au declarat surse din PDL pentru gândul.

Poteraș a obținut puțin peste 20% din voturile cetățenilor din sectorul 6, conform rezultatelorparțiale  prezentate de BEM.

Decizia lui Poteraș vine la scurt timp după ce Elena Udrea și+a anunțat demisia de la PDL București în urmarezultatelor obținute de partid la alegerile locale 2012.

HARTĂ POLITICĂ A ROMÂNIEI. Cine a câștigat în orașul tău

Silvian Ionescu: Eu mi-am făcut treaba

Dacă Poteraș a renunțat la funcție, nu același lucru se întâmplă la sectorul 3, unde Liviu Negoiță a pierdut alegerile la scor. Șeful organizației, Silvian Ionescu, a declarat pentru gândul că democrat-liberalii au obținut în sectorul 3 peste media partidului pe București, încadrându-se în scorul partidului.

„Votul politic pentru PDL a fost de 20% la consiliul general și 22% la consiliul local. Am avut peste media partidului. Eu mi-am făcut treaba. Și primarii în funcție își asumă pierderile”, a declarat Silvian Ionescu, comentând demisiile de la PDL București după centralizarea rezultatelor alegerilor locale 2012.