ALEGERI LOCALE 2012 la Botoșani: Primarul Cătălin Flutur a votat pentru continuitate, iar candidatul USL pentru schimbare

Publicat: 10 06. 2012, 12:14
Actualizat: 16 05. 2013, 11:19
Primarul PDL din Botoșani, Cătălin Flutur, a votat, duminică "din inimă pentru Botoșani", președintele CJ Botoșani, Mihai Țâbuleac a votat pentru recuperarea decalajelor economice, iar candidatul USL la funcția de primar al municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a votat pentru schimbare.

Primarul PDL din Botoșani, Cătălin Flutur, a votat, duminică „din inimă pentru Botoșani”, președintele CJ Botoșani, Mihai Țâbuleac a votat pentru recuperarea decalajelor economice, iar candidatul USL la funcția de primar al municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a votat pentru schimbare.

Primarul municipiului Botoșani a mers la secția de votare însoțit de soție și de unul dintre fiii săi.

Candidat din partea Mișcării pentru Botoșani la încă un mandat de primar, Flutur, lider PDL Botoșani, a spus că a votat „pentru continuitate”.

„Am votat din inimă pentru Botoșani. Am votat pentru continuitate. Am votat pentru toți cetățenii din orașul ăsta care își doresc un oraș cu adevărat european”, a spus Cătălin Flutur.

Pentru continuitate a votat și președintele Consiliului Județean Botoșani, Mihai Țâbuleac (PDL), care candidează pentru un nou mandat din partea alianței Mișcarea pentru Botoșani.

„Am votat pentru ca județul Botoșani să poată păși în continuare pe drumul recuperării decalajelor economice, pentru ca județul nostru să devină un leagăn veritabil al culturii românești și universale, pentru ca în localitățile județului nostru nivelul de trai să devină corespunzător. Am votat pentru ca să putem continua proiectele majore de investiții importante pentru cetățenii județului Botoșani și pentru ca să putem aduce noi fonduri europene în județul nostru”, a declarat Țâbuleac.

Candidatul USL la funcția de primar al municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a votat pentru schimbare.

Însoțit de întreaga echipă politică a USL, Portariuc a votat pentru schimbarea reală în Botoșani.

„Mi-am dat votul pentru ceea ce cred că și botoșănenii își doresc: o schimbare reală. Am votat pentru o schimbare reală în Botoșani și sper ca acest lucru de mâine să se întâmple”, a declarat Ovidiu Portariuc.