ALEGERI LOCALE 2012. Marga: Am votat pentru mai multă cinste în administrație, competență și atractivitate economică

Publicat: 10 06. 2012, 12:33
Actualizat: 10 06. 2012, 12:33
Ministrul de Externe, Andrei Marga, a votat, duminică, "pentru cinste în administrație, competență și atractivitate economică" și "pentru un Cluj care să fie în stare să atragă mai multe investiții", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ministrul de Externe, Andrei Marga, a votat, duminică, „pentru cinste în administrație, competență și atractivitate economică” și „pentru un Cluj care să fie în stare să atragă mai multe investiții”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Marga a declarat, duminică, la secția de votare nr. 81 din Cluj-Napoca, unde a votat împreună cu soția sa, că în ultima perioadă Clujul s-a remarcat prin „corupția fără egal în spațiul românesc și european”.

„Am votat pentru un Cluj care să fie în stare să atragă mai multe investiții, în locul tendinței, din ultimii ani, de a pleca mari firme. Am votat pentru mai multă cinste în administrație, pentru că, din acest punct de vedere, Clujul s-a remarcat prin corupția fără egal în spațiul românesc și european. Am votat pentru cinste în administrație, competență și atractivitate economică”, a spus Andrei Marga.

În județul Cluj sunt așteptate la urne 607.458 de persoane cu drept de vot, din care 274.080 sunt din municipiul Cluj-Napoca. În județ sunt 611 secții de votare, din care 159 în municipiul Cluj-Napoca.