ALEGERI LOCALE 2012. Ponta: Băsescu a ieșit la cumpărături să cheltuie cei 8% dați la salariu de Guvern

Publicat: 10 06. 2012, 19:41
Actualizat: 13 06. 2012, 16:56
Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, comentând ieșirea președintelui Traian Băsescu la cumpărături, că șeful statului a mers să cheltuie cei 8% primiți la salariu în plus începând cu iunie din partea Guvernului Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, comentând ieșirea președintelui Traian Băsescu la cumpărături, că șeful statului a mers să cheltuie cei 8% primiți la salariu în plus începând cu iunie din partea Guvernului Ponta.

Premierul a fost întrebat cum vede ieșirea publică a președintelui, la cumpărături, exact în ziua alegerilor.

„Păi ce să facă altceva președintele, cei mai poate să facă altceva? Eu într-un fel mă gândesc că e un președinte fericit, pentru că am mers de multe ori de când sunt prim-ministru cu Daciana și cu copii și la mall și la cumpărături și nu a venit nimeni de la presă după noi. Probabil că dânsul e mult mai popular și de aia… sau poate că noi nu vă anunțăm când ne ducem?”, a întrebat Ponta.

„Foarte bine că face cumpărături, de altfel a primit un salariu cu 8% mai mare începând cu luna iunie și domnul președinte, probabil că cheltuie ce a primit de la Guvernul Ponta”, a completat premierul.

Președintele Traian Băsescu și-a făcut cumpărăturile, duminică, într-un hipermarket din București, el invitându-i apoi pe ziariștii prezenți să bea o cafea alături de el, dar fără camere de filmat și reportofoane.

Șeful statului a sosit la hipermarket în cursul după amiezii.

Când a terminat cumpărăturile, a spus că a achiziționat produse românești: legume, brânzeturi și apă.

Andi Manciu, andi.manciu@mediafax.ro