ALEGERI MOLDOVA. Coadă cu o zi înaintea votului? Confuzie cu privire la scrutinul din Moscova

Publicat: 30 11. 2014, 13:53
Actualizat: 30 11. 2014, 22:58

Mii de oameni așteaptau duminică la coadă la secția de votare din Moscova, potrivit unui filmuleț publicat de presa din Republica Moldova. În capitala Rusiei a fost amenajată o singură secție pentru alegerile din Moldova.

UPDATE 13:50 Confuzie cu privire la desfășurarea votului la Moscova. Unimedia.md informează că imaginile cu coada din Moscova ar fi de fapt o manipulare, ele fiind postate pe Internet în 29 noiembrie, în condițiile în care secțiile de votare s-au deschis în 30 noiembrie.

„La secția de vot din Moscova sunt prezenți foarte mulți moldoveni, dar vom face față lucrurilor. Totul se desfășoară conform legislației. În dependență de numărul de alegători, vom lucra și peste program”, a zis președintele biroului electoral din Moscova, Anatol Patrașcu, potrivit publika.md.

Urnele pentru alegerile din Republica Moldova s-au deschis la ora 7.00 și se vor închide la ora 21.00. Primele rezultate urmează să fie anunțate de Comisia Electorală Centrală la ora 23.00.
Comisia Electorală Centrală a anunțat duminică dimineață că peste 43.000 de cetățeni moldoveni și-au exercitat dreptul la vot până la ora 08.00, transmite Jurnal de Chișinău în ediția electronică.