ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ministrul de Interne Mircea Dușa a votat la Toplița

Publicat: 09 12. 2012, 10:48
Actualizat: 28 03. 2019, 11:59

Ministrul Administrației și Internelor, Mircea Dușa, a votat, duminică, la ALEGERI PARLAMENTARE 2012, la Toplița, „pentru un guvern stabil”, spunând că speră că oamenii „vor înfrunta nămeții și vor merge la vot pentru a aduce o schimbare în România”, transmite corespondentul Mediafax.

„Am votat pentru schimbare, am votat pentru un guvern stabil, pentru un parlament stabil, care să poată să rezolve problemele economice și sociale ale României. Fiind originar din Harghita, am votat pentru ca românii din Harghita să fie reprezentați în continuare în Parlamentul României”, a declarat Mircea Dușa, care a votat la o secție din Toplița, județul Harghita.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. REZULTATE și EXIT POLL. HARTA INTERACTIVĂ A ALEGERILOR PARLAMENTARE 2012

În calitate de ministru, Dușa a spus că se află în permanentă legătură cu prefecții, care fac eforturi ca toate secțiile de votare să fie deschise, la fel și căile de acces către acestea, astfel încât oamenii să își poată exprima opțiunea la scrutinul parlamentar.

„Chiar dacă vremea este nefavorabilă, așa e iarna, sper că românii vor merge la vot și vor înfrunta chiar și nămeții pentru a aduce o schimbare în România. Sper că nimic nu-i va împiedica pe români să vină spre secțiile de vot”, a spus Mircea Dușa.

Un număr de 268.939 de persoane cu drept de vot sunt așteptate la urne în județul Harghita, la ALEGERI PARLAMENTARE 2012,unde au fost amenajate 287 de secții de votare, cu 15 mai multe decât la alegerile locale. În județ sunt cinci colegii pentru Camera Deputaților și două pentru Senat.