ALEGERI PARLAMENTARE 2012. O femeie din Pitești a ajuns la spital după ce a fost mușcată de un câine în momentul în care intra la vot

Publicat: 09 12. 2012, 12:48
Actualizat: 29 03. 2019, 14:57
O femeie din Pitești care duminică dimineață a mers să voteze la secția de votare numărul 71 din cartierul Războieni din municipiu a fost mușcată de un câine comunitar înainte de a intra în secție, fiind transportată la Spitalul Militar

O femeie din Pitești care duminică dimineață a mers să voteze la secția de votare numărul 71 din cartierul Războieni din municipiu a fost mușcată de un câine comunitar înainte de a intra în secție, fiind transportată la Spitalul Militar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Biroului Electoral Județean Argeș, incidentul a avut loc înainte ca femeia să intre în secția de votare.

Președintele secției de votare a sunat la 112 pentru a anunța incidentul și a solicita o ambulanță, iar femeia mușcată de câine a fost transportată la Spitalul Militar din Pitești, medicii confirmând că este în stare stabilă.

Conform membrilor secției de votare, în zonă sunt aproximativ 20 de câini fără stăpân.

Primarul municipiului Pitești, Tudor Pendiuc, spune că la fața locului au fost trimise echipe de la un adăpost pentru câini care să preia câinii comunitari.

„Într-adevăr, o femeie a fost mușcată de un câine la Secția 71 din cartierul Războieni. S-a sunat la 112, iar cei de la baza canină de la Smeura s-au dus acolo pentru a rezolva situația, în sensul preluării câinilor comunitari din zonă pentru a nu a mai constitui un pericol. Femeia fost transportată la spital, nu este în stare gravă și este supusă tratamentului medical”, a declarat primarul municipiului Pitești.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. REZULTATE și EXIT POLL. HARTA INTERACTIVĂ A ALEGERILOR PARLAMENTARE 2012

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Lista secțiilor de votare închise și a drumurilor blocate din cauza zăpezii și a viscolului