ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Tăriceanu, Orban și Chiliman au votat împreună pentru „ieșirea din criză” și „împotriva mitocăniei”

Publicat: 09 12. 2012, 14:58
Actualizat: 25 06. 2013, 17:26

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a votat la ALEGERI PARLAMENTARE 2012, duminică dimineață, împreună cu fostul ministru al Transporturilor Ludovic Orban și cu primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, precizând că dorește „soluții pentru ieșirea din criză” și încheierea disputelor politice din ultimii ani.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. REZULTATE și EXIT POLL. HARTA INTERACTIVĂ A ALEGERILOR PARLAMENTARE 2012

„Am votat pentru victoria USL, am votat cu convingerea că acesta este un moment în care România trebuie să pornească pe un nou drum, pe un drumul ieșirii din criza economică, ieșirii din criza politică și socială în care se află de peste trei ani și jumătate. Trebuie să pornească pe un drum care este în direcția așteptărilor cetățenilor, care s-au săturat de dispute și certuri politice prelungite, de instabilitate, de incertitudine de un viitor care nu se configurează așa cum oamenii și-l așteaptă – un viitor mai bun, mai normal”, a declarat Tăriceanu.

Fostul premier a precizat că a mai votat și pentru ca România să-și regăsească drumul către „valorile democratice, către partenerii europeni și transatlantici cu care România a reușit să se elibereze de sub povara comunismului”.

La rândul său, deputatul Ludovic Orban, fost ministru al Transporturilor, a declarat că a votat la ALEGERILE PARLAMENTARE 2012 de duminică și „un pic împotrivă”.

„Am votat împotriva mitocăniei, împotriva hoției, împotriva abuzului, împotriva arbitrariului și împotriva sfidării cetățenilor”, a susținut Orban.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. EXIT POLL și informații în timp real: Traian Băsescu a votat

De asemenea, primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat că votul său de a ALEGERILE PARLAMENTARE 2012 a fost pentru soluțiile de ieșire din criza economică și împotriva „bătăliilor politicianiste”.

Edilul a precizat că echipa pe care a susținut-o este capabilă să țină România pe calea stabilității, a democrației și alături de partenerii săi occidentali.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Lista secțiilor de votare închise și a drumurilor blocate din cauza zăpezii și a viscolului