ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Iliescu: Sper să marcăm intrarea în normalitate; doar o guvernare coerentă poate asigura acest lucru

Publicat: 02 11. 2014, 11:59
Actualizat: 03 11. 2014, 12:55

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Am votat cu gânduri de bine, de bine pentru țară. Sper să marcăm un moment de intrare în normalitate pentru țară. Ăsta este elementul de bază”, a afirmat Iliescu.

El a arătat că numai o guvernare coerentă poate asigura normalizarea generală.

„Sper să intrăm într-o normalizare generală în viața politică, în viața socială. Sunt premise, sunt niște starturi care trebuie consiolidate și numai o guvernare coerentă, în care toți factorii de putere să conlucreze, poate să asigure așa ceva. Asta este esența acestei opțiuni la vot de astăzi”, a spus Iliescu.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014El a mai arătat că intrarea în normalitate e dată de și de faptul că „singurul element de culoare” a dispărut din confruntările electorale.

„Nu a fost o campanie prea densă dacă ne uităm în urmă la primele campanii de după ”90. Dar e firesc, adică am întrat într-un proces de normalizare. Singurul element de culoare a dispărut din eșichierul confruntărilor electorale, așa că intrăm într-o fază de normalitate”, a spus Iliescu.

Președintele de onoare al PSD a venit la vot singur, fără a fi însoțit de soția sa, Nina.