Alertă cu bombă la Tribunalul Maramureș

Publicat: 23 11. 2016, 13:08
Actualizat: 25 03. 2019, 20:55

Surse din cadrul Tribunalului Maramureș au declarat pentru MEDIAFAX că întreaga clădire a fost evacuată pentru a facilita verificările.

Alerta cu bombă a fost dată miercuri, iar în urma acesteia toate persoanele aflate în clădire au fost evacuate.

Mai multe echipe de jandarmi și ale SRI se află la fața locului pentru a verifica veridicitatea apelului.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Maramureș, Daniela Ileana Waltner, a declarat, pentru MEDIAFAX, că în toaleta publicului aflată la parterul clădirii a fost găsit un obiect suspect care a determinat alerta cu bombă.

Daniela Ileana Waltner a spus că de la ora 10 personalul instituției și publicul se află în afara clădirii, nefiind permisă revenirea în sediu până la finalizarea verificărilor.

„În intervalul orar 9.30 – 10.00 în toaleta publicului de la parterul clădirii Tribunalului Maramureș a fost găsit un obiect suspect, iar găsirea lui a determinat alerta. În momentul în care organele abilitate au ajuns în sediu, au luat măsura evacuării personalului și publicului care se afla în incintă. De atunci, de la ora 10, întreg personalul și publicul se află în afara clădirii, iar înăuntru se desfășoară verificări și o anchetă de către organele abilitate. Încă nu s-a permis revenirea în sediu”, a spus Waltner.

Potrivit acesteia, în urma evacuării persoanelor din Tribunalul Mureș, au fost suspendate și ședințele de judecată care aveau loc.