Alertă de securitate la centrul unde se va desfășura conferința ONU pe tema climei din Copenhaga

Publicat: 16 02. 2012, 10:03
Actualizat: 24 02. 2012, 21:25
Accesul la Bella Center din Copenhaga, unde va avea loc coferința ONU pe tema climei, precum și la stația de metrou care o deservește a fost suspendat duminică după-amiază din cauza descoperirii unui obiect suspect, au anunțat serviciile de securitate citate de AFP.

Accesul la Bella Center din Copenhaga, unde va avea loccoferința ONU pe tema climei, precum și la stația de metrou care odeservește a fost suspendat duminică după-amiază din cauzadescoperirii unui obiect suspect, au anunțat serviciile desecuritate citate de AFP. Măsurile au fost decise după descoperireaunei valize abandonate, potrivit aceleiași surse.

Intrările centrului sunt blocate și este imposibil să intri sauieși din clădire, au declarat jurnaliștii prezenți la fața locului.Metroul a fost, de asemenea, oprit, potrivit acestora.

Poliția daneză este extrem de vigilentă cu o zi înainte dedeschiderea summitului ONU pe tema climei, la care sunt așteptatecirca 30.000 de persoane în capitala regatului, între ce circa 100de șefi de stat și de Guvern, care vor veni spre sfârșitullucrărilor, la 17 și 18 decembrie.

Mediafax