ALERTĂ METEO: Cod galben de ceață în 12 județe

Publicat: 28 01. 2020, 08:23
Sursă foto: Mediafax/Alexandru Solomon

Potrivit meteorologilor, în județele Cluj, Gorj și Vâlcea se va semnala, până la ora 11.00, ceață care reduce vizibilitatea sub 200 sau 50 de metri.

De asemenea, până la ora 10.00, în județele Constanța, Tulcea, Timiș, Ialomița, Argeș, Călărași, Giurgiu, Dâmbovița și Teleorman se va semnala ceață care determină scăderea vizibilității local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Centrul Infotrafic anunță că pe mai multe drumuri naționale din județele Caraș-Severin, Bihor, Arad, Timiș, Constanța, Tulcea, Gorj (DN66 Târgu-Jiu – Țânțăreni și DN 67 (Drăgoeni – Polovragi) și Cluj (DN1 Piatra Craiului – intrate în municipiul Cluj-Napoca) se circulă în condiții de ceață, vizibilitatea fiind scăzută sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri.

De asemenea, în condiții de ceață densă, cu vizibilitatea pe alocuri sub 50 de metri și carosabil umed se circulă pe întreg tronsonul al autostrăzii A1 Deva-Nădlac, dar și pe autostrada A2 București – Constanța, între kilometrii 64 (localitatea Lehliu Gară, județul Călărași) și 145 (localitatea Fetești, județul Ialomița).

În județul Constanța, din cauza ceții dense, sunt oprite manevrele în portul Midia.