ALERTĂ METEO: Săptămâna începe cu instabilitate atmosferică și caniculă. Maximele termice vor ajunge la 35 de grade Celsius

Publicat: 26 08. 2019, 08:13

This browser does not support the video element.

ROMÂNIA, MARȚI

În a doua parte a zilei la munte, în vestul și nord-vestul țării sunt prognozate averse și descărcări electrice. 29 de grade sunt așteptate la Suceava, 28 la Brașov și Constanța, 32 de gradce la Ploiești și Cluj Napoca și 34 de grade se vor înregistra la Timișoara.

La noapte, cerul va fi variabil, noros în vest și centru și senin în sudul țării. Vântul va sufla slab și moderat iar minimele vor fi cuprinse între 12 și 23 de grade. 13 grade Celsius sunt prognozate la Brașov, 15 la Deva, 19 la Arad șu Craiova și 22 de grade Celsius la Constanța. În estul Transilvaniei minima va fi de 7 grade.

BUCUREȘTI

În Capitală vremea va fi călduroasă și azi, cu o maximă de 34 de grade Celsius, cer senin și vânt slab. Mâine temperatura diurnă va fi de 33 de grade iar miercuri va scădea până la 30 de grade. Cerul va rămâne senin iar șansele de precipitații sunt reduse. Nopțile care urmează vor fi mai răcoroase cu minime între 15 și 18 grade Celsius.

LITORAL

Și pe litoral se menține vremea frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. În stațiuni maximele vor ajunge la 30 de grade Celsius iar apa mării va avea 23-24 de grade. La noapte minima termică va fi de 21 de grade în majoritatea stațiunilor.