Alexandra Dulgheru – Ana Ivanovici și Irina Begu – Kurumi Nara, în primul tur la Madrid

Publicat: 01 05. 2015, 15:19

Cele două au mai fost adversare o dată, în 2013 în turul doi la US Open, când s-a impus Ana Ivanovici cu scorul de 6-2, 6-1.

Irina-Camelia Begu, locul 33 WTA, va juca în primul tur la Madrid cu sportiva japoneză Kurumi Nara, numărul 52 mondial. Cele două au mai fost adversare în 2014 în runda inaugurală la la Estoril, când a învins Begu, scor 6-1, 7-6 (5).

Ambele jucătoare române evoluează pe jumătatea de tablou în care se află principala favorită a turneului, sportiva americană Serena Williams.

Pe cealaltă parte a tabloului se află a doua favorită, Simona Halep, care o va întâlni în primul tur pe sportiva franceză Alize Cornet.

În calificări la Madrid evoluează Monica Niculescu și Andreea Mitu.

Pe tabloul de dublu, perechea Monica Niculescu/Anabel Medina Garrigues (România/Spania) va întâlni în primul tur cuplul Kristina Mladenovici/Karolina Pliskova (Franîa/Cehia), iar Raluca Olaru și Janette Husarova (Slovacia) vor juca împotriva perechii Michaella Krajicek/Barbora Strycova (Olanda/Cehia).

Dacă vor trece de Krajicek și Strycova, Olaru și Husarova vor evolua apoi împotriva principalelor favorite, Martina Hingis și Sania Mirza (Elveția/India).