Alexandru Ivan și-a dat demisia de la conducerea Companiei Naționale Aeroporturi București, la mai puțin de un an de mandat

Publicat: 17 01. 2020, 17:48

„În data de 16 ianuarie 2020, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al CNAB, s-a luat act de demisia înaintată de către domnul George Alexandru Ivan din funcția de director general interimar”, potrivit unui comunicat CNAB.

Alexandru Ivan își va exercita în continuare funcția până la numirea unui nou director, care ar trebui să aibă loc în cel mult 30 de zile.

„În consecință, în conformitate cu dispozițiile contractului de mandat, încheiat cu dl Alexandru Ivan, conducerea companiei va fi asigurată în continuare, până la următoare ședință a Consiliului de Administrație, de către fostul director general interimar, dar nu mai mult de 30 de zile, de la data depunerii demisiei. Astfel, domnul George Alexandru Ivan exercită și în prezent atribuțiile de director general al CNAB”, se mai precizează în comunicat.

Alexandru Ivan este director general al CNAB din aprilie 2019. El a fost numit temporar în aprilie în funcția de conducere, după ce Consiliul de Administrație al companiei l-a revocat din funcție pe Gabriel Stroe, pentru că nu și-a îndeplinit obligațiile contractuale.

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a solicitat Consiliului de Administrație al companiei demiterea lui Gabriel Stroe, după ce a efectuat un control joi dimineata, gasind mizerie, ziduri rupte și igrasie.

Sursa foto: Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB)