Alte cazuri de toxiinfecție pe litoral – trei tineri care au mâncat pizza la Eforie Nord

Publicat: 29 08. 2013, 20:04
Actualizat: 29 08. 2013, 20:30

Trei tineri au ajuns, joi, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța, cu simptome de toxiinfecție alimentară, după ce au mâncat la o pizzerie din stațiunea Eforie Nord, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul Direcției de Sănătate Publică Județeană Constanța, Constantin Dina, a declarat că pacienții – doi bărbați și o femeie, toți în vârstă de 22 ani – au mâncat pizza, miercuri seară, la o pizzerie din Eforie Nord.

După câteva ore, ei au început să se simtă rău, având dureri abdominale și episoade severe de vărsături, după care, în cursul zilei de joi, au mers la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, unde au fost internați.

Direcția de Sănătate Publică Județeană Constanța a deschis o anchetă în acest caz, specialiștii instituției recoltând probe din alimente și de la angajați și urmând ca în funcție de rezultatul analizelor să fie luate măsurile legale care se impun.

În noaptea de miercuri spre joi, alte patru persoane, între care un copil de patru ani, au ajuns la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța, cu simptome de toxiinfecție alimentară, după ce au mâncat pizza la un local din Jupiter, trei dintre pacienți fiind internați.