Ambulanță implicată într-un accident rutier, o asistentă a fost rănită

Publicat: 11 08. 2013, 15:54
Actualizat: 29 03. 2019, 16:50

O ambulanță care transporta o adolescentă de 16 ani către Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin a fost implicată într-un accident rutier petrecut din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate autosanitarei, primele informații arătând că asistenta echipajului a fost rănită la picior.

Accidentul s-a produs, duminică după-amiază, pe Splaiul Mihai Viteazu, din Drobeta Turnu Severin, primele informații indicând că o mașină nu a acordat prioritate autospecialei care se îndrepta spre Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin și a lovit-o frontal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți, autospeciala transporta spre spital o adolescentă de 16 de ani, din localitatea Recea, aceasta având o colică apendiculară.

În urma accidentului, asistenta echipajului a fot rănită la picior, un alt echipaj de la SAJ Mehedinți deplasându-se la fața locului pentru a o prelua atât pe asistentă, cât și pe tânăra care urma să ajungă la spital.

La ora transmiterii acestei știri, polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Oana Mitu, corespondenti@mediafax.ro