Anchetă a Poliției în urma unui incendiu la un fast-food din complexul studențesc din Timișoara

Publicat: 22 11. 2013, 13:24
Actualizat: 29 09. 2014, 12:23

Unul din cele mai populare fast-food-uri din Complexul Studențesc din Timișoara a ars, în noaptea de joi spre vineri, pompierii spunând că incendiul ar fi fost provocat intenționat, astfel că Poliția a deschis o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit pompierilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Banat”, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.00, a fost anunțat un incendiu la un fast-food din Complexul Studențesc din Timișoara.

Conform sursei citate, focul a izbucnit de la firma luminoasă care era așezată la intrarea în local, apoi flăcările s-au extins cu repeziciune. Astfel, au ars piese de mobilier, utilaje pentru prepararea mâncării și alte bunuri.

„A fost o acțiune intenționată, Poliția face cercetări pentru a stabili exact cum s-a întâmplat. Incendiul a fost destul de violent, dar o singură mașină de pompieri s-a descurcat. Din fericire, nu au fost victime, însă daunele se ridică la aproximativ 100.000 de lei”, au declarat reprezentanții ISU „Banat”.

Primii care au intervenit după izbucnirea incendiului au fost studenții din căminul 9C, aflat chiar în spatele fast-food-ului. Aceștia au dat drumul hidranților din cămin încercând să stingă focul.

„Localul a ars în întregime deoarece este construit la bază dintr-o rulotă și avea extindere din PVC pe schelet metalic. La Căminul 9C s-au spart cel puțin șase ferestre din cauza căldurii propagate spre cămin”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, unul dintre studenții martori la incendiu.

Reprezentanții Poliției au anunțat că au început o anchetă pentru a afla cu exactitate cauzele producerii incendiului.