Anchetă în cazul unui tânăr care s-a filmat conducând cu 250 km pe autostrada Transilvania

Publicat: 08 12. 2013, 16:01
Actualizat: 30 03. 2019, 01:32

Poliția a declanșat o ancheză în cazul unui tânăr care s-a filmat în timp ce conducea cu 250 de kilometri la oră pe Autostrada Transilvania și a postat filmulețul pe Internet, susținând că și-a luat permisul de conducere „cu șpagă”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un tânăr s-a filmat conducând mașina cu o viteză de 250 de kilometri pe oră pe Autostrada Transilvania și a postat, la sfârșitul acestei săptămâni, filmulețul pe Youtube.

În filmuleț apare o mașină Audi, în care se aflau șoferul și un pasager, gonind cu o viteză de 250 de kilometri pe oră.

„Am fost ca Schumacher și acum vreau să demostrez că eu sunt Fernando Alonso. Acum vreau să vă arăt cum mă duc eu pe Autostrada asta Transilvania sau ce … o fi. Instructorul a zis că oricum nu o să iau eu carnetul de conducere, dar cu niște șpagă a mers treaba. Acum o să le demonstrez că eu sunt Fernando Alonso. Am fost cu 200 km/h, dar acum dau 250 km/h. Hai fraiere, să vezi merge? Să vezi cum e să fii un Fernando Alonso. E ca la „Fast and Furious””, a spus tânărul.

Polițiștii Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) au declanșat o anchetă pentru depistarea tânărului vitezoman.