Anchetă la Facultatea de Medicină din București, după ce Carmen Șerban a filmat videoclipul unei piese de manele în biblioteca Universității

Publicat: 19 12. 2017, 16:27
Actualizat: 26 03. 2019, 08:23

Clipul aparține cântăreței Carmen Șerban, interpretă de manele, iar din imagini se poate observa că filmarea a fost făcută chiar în interiorul celebrei biblioteci a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

„S-a demarat o anchetă internă, să vedem cine a autorizat așa ceva, cine a permis să se intre în clădire și dacă s-a făcut în baza unui contract. În prezent, facem ancheta, urmând să stabilim cum s-a întâmplat așa ceva”, a declarat, pentru agenția de presă MEDIAFAX, Valentin Mateescu, purtător de cuvânt al UMF„Carol Davila”.

Nu este prima dată când într-o instituție publică se filmează un astfel de videoclip. În 2008, manelistului Sorin Copilul de Aur i s-a permis să fimeze un asfel de clip în interiorul Operei Române. Imaginile de atunci au atras critici din parte opiniei publice, precum și din partea ministrului Culturii de la aceea veme, Adrian Iorgulescu.